HÍREK

2015.09.01.
Új digitális állományok
Feltöltöttük honlapunkra a tanulói munkafüzetek digitális állományait.

Labor információk

2014.12.11.

Ezen a lapon azok az információk találhatók, amelyet a PTE BM GEL-t használó iskolák tanárai számára lehetnek fontosak a kísérleti munka megszervezése során.

Anyagok, eszközök, eszközhasználat, munka- és balesetvédelem, tűzvédelem, laborhasználati rend, laboratóriumi tízparancsolat, órarendi beosztás, stb.

Részletek a csatolt fájlokban

 

Tartalmak:

Anyagok Ez az oldal a PTE BM GEL keretében hozzáférhető, a kísérletekhez használt vegyszereket és egyéb anyagokat tekinti át
Eszközök, eszközhasználat A PTE BM GEL a kísérletekhez hozzáférhető eszközök jegyzéke (biológia, fizika, földrajz, kémia) és ezzel kapcsolatos dokumentumok.
Laboratóriumi Tízparancsolat Komoly gondolatok tréfás formában
Laborhasználati rend Tömbösített laborhasználati terv a PTE-Babits Gimnáziumi-Egyetemi Laboratórium számára (GEL), évenként, heti bontásban
Munka- és balesetvédelem A laboratóriumi munkavégzés szabályai a PTE Babits Mihály Gimnázium és Szakközépiskola Gimnáziumi- Egyetemi Laboratóriumának (GEL) és Partnerintézményeinek nyújt alapvető, bevezető ismereteket a laboratóriumi munkavégzéshez. A diákok tanulmányaik során először dolgoznak a GEL-ben. Ezért fontos a biztonságtechnikai alapismeretek, a munkavédelmi és tűzvédelmi rendszabályok tárgyalására.
Szervezeti rend A Gimnáziumi-Egyetemi Labor (GEL) szervezeti rendjével kapcsolatos fontosabb tudnivalók (2014)
A természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének megújítása a Pécsi Tudományegyetem Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskolában és partner intézményeiben az Európai Unió támogatásával. (TÁMOP-3.1.3-10/2-2010-0007)