HÍREK

2015.09.01.
Új digitális állományok
Feltöltöttük honlapunkra a tanulói munkafüzetek digitális állományait.

LABORHÁLÓZAT

2014.12.10.

Ezen az oldalon a vezető amerikai és európai iskolai laboratóriumok tekinthetők meg, valamint szemelvények a magyarországi TÁMOP-laborhálózatok (2010-2013) honlapjairól, különös tekintettel a PTE BM GEL-iskolahálózatára.

Tartalmak:

Amerikai és más iskolai laborok Az oldal az észak-amerikai kontinensen (elsősorban az USA-ban) a középfokú természettudományos oktatás-nevelés terén a kibertérben tapasztalható törekvésekeből mutat példákat a 2015-ös állapotok alapján.
Európai Diáklaborok Az oldal az Európai Unió tudományos nagyhatalmainak (Ausztria, Franciaország, Nagy-Britannia, Német Szövetségi Köztársaság) a kísérleti természettudományos oktatás-nevelés terén a kibertérben tapasztalható törekvéseit érzékelteti a 2015-ös állapotok alapján.
PTE BM GEL iskolahálózata A Pécsi Tudományegyetem Babits Mihály Gyakorló Gimnázium Gimnáziumi-Egyetemi Laboratóriuma (PTE-BM-GEL) iskolahálózatának jegyzéke és honlapjai
Magyarország TAMOP 3.1.3 labor-hálózat Az oldal táblázatos formában sorolja fel a fájlmellékletben a természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének megújítása című pályázat keretében 2014-ig létesült magyarországi TÁMOP-laborokat és kattintható honlapjaikat.
A természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének megújítása a Pécsi Tudományegyetem Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskolában és partner intézményeiben az Európai Unió támogatásával. (TÁMOP-3.1.3-10/2-2010-0007)